Sunday, 14 February 2010 09:24

Recept módosítása

WRITTEN_BY Nappi
Többen kérdezték, hogy hogy tudják módosítani az általuk beküldött receptet, így csináltam hozzá egy kis ismertetőt.
Thursday, 11 February 2010 14:17

Kérjük ne töltsd fel más fotóját

WRITTEN_BY Nappi
A héten több megkeresés is érkezett, némelyik elég dörgedelmes formában, melyben követelték, hogy az általuk készített, és illegálisan feltöltött fotókat távolítsuk el a honlapról (jogosan). Hiszen ki szeretné, hogy a fáradtságos munkával elkészített étel fotóját más is feltöltse a honlapjára.

Mindezek fényében kérünk mindenkit, hogy NE TÖLTSÖN FEL más blogjáról, honlapjáról fotót a honlapra, csak olyant, amit ő maga készített!

Az ilyen fotókat továbbra is törölni fogjuk a honlapról.

Blogtulajdonos vagy? Hogy előzd meg a képlopást

Sajnos nem tudjuk egyenként ellenőrizni a felhasználók által a honlapra feltöltött fotókat és recepteket, de igyekszünk szúrópróbaszerűen kiszűrni ezeket.

Jó módszer lehet, hogy ha a blogodra, honlapodra eleve vízjelesen töltöd fel a fotókat, mert így kisebb a lopás veszélye. Mi is emiatt vezettük be a honlapon a vízjelezést, mivel nem egyszer előfordult, hogy a saját magunk által készített fotókat más honlapokon láttuk viszont. A honlapunkon a vízjelezés automatikus! Tehát ha az lopott fotó sajnos akkor is rákerül a vízjel. (Ha jelzed hogy a tied, töröljük).

Kárpótlás a jogsértett fotó és recepttulajdonosoknak:

Azoknak, akik a honlapunkon viszont látják a saját fotójukat, vagy receptjüket azt javasoljuk, hogy írjanak egy e-mailt az info@recept1x1.hu e-mail címünkre, és küldjék el az adott recept linkjét. Kérésüknek megfelelően vagy törölni fogjuk az oldalról az adott fotót, vagy amennyiben ez megfelel nekik, szívesen közzétesszük a nevüket, és honlapjuk linkjét a recept mellett, mint a recept és a fotó szerzőjét, a kívánt szavakra linkelve.

Ez utóbbi keresőoptimalizálás szempontjából is kedvező, hiszen ha több link mutat a honlapjára, blogjára, a keresőben is előrébb kerülhet a honlapja.

Kérjük, ha lehet, ne a hozzászólásban jelezd a jogsértést, hanem e-mail-ben, mert nem minden hozzászólást tudunk nyomon követni, az e-maileket viszont mindig megnézzük.

Wednesday, 02 December 2009 09:07

Miért nem találom a receptemet?

WRITTEN_BY Nappi
A honlap megújítása során egyedileg ellenőriztünk minden egyes receptet (ez tartott ilyen hosszú ideig). Ennek során ellenőriztük, hogy ne szerepeljen duplán a recept az oldalon, illetve javítgattuk a helyesírási hibákat (bár biztos maradt benne így is, hiszen rengeteg a recept).
Tuesday, 22 September 2009 12:52

Újdonságok az oldalon

WRITTEN_BY Nappi

A megújult külsővel együtt a honlap belső szerkezete is megújult. Lássuk milyen újításokat vezettünk be.

Tuesday, 22 September 2009 12:15

Új szabályok a Recept 1x1.hu oldalon

WRITTEN_BY Nappi
Több hetes fejlesztés eredményeként végre elkészült az új Recept 1x1. A honlap szerkezete némiképp megváltozott, de minden újítás azt a célt szolgálja, hogy még gyorsabb és könnyebb legyen a receptek feltöltése illetve a recept keresés, valamint az egymás közötti kommunikáció és kapcsolattartás.