Legyen saját recepttárad

1. Töltsd fel a receptjeidet FOTÓVAL!

Töltsd fel a kedvenc receptjeidet fotóval és mutasd meg a barátaidnak! Ahhoz hogy receptet tudj beküldeni, regisztrálnod kell magad!

A regisztrálás után bal oldalon a profilkép alatt találod meg az új recept beküldése gombot!

A beküldött receptek fotóit recept1x1 -es vízjellel látjuk el a további felhasználások elkerülésére. Amennyiben ez nem felel meg neked, ne tölts fel fotót.

Ne tölts fel lopott fotót!

Nagyon fontos, hogy csak saját fotót tölts fel az oldalra! Azokat a fotókat, amihez bejelentés érkezik, hogy másik honlapról, blogról, hogy másolt törölni fogjuk az oldalról. Vegyétek figyelembe, hogy egy-egy étel elkészítése és lefotózása komoly munka, így a fotó lopása tényleg jogsértő!

Ellenőrizd a helyesírást

Ezen kívül kérjük, hogy fokozottan figyeljetek a helyesírásra, nézzétek át inkább még egyszer a receptet, mert a helyesírási hibáktól hemzsegő recepteket nem tesszük közzé az oldalon!

A receptek nem jelennek meg azonnal, hanem először ellenőrizzük őket, és javítjuk a helyesírási hibákat :), majd kitöltjük a még szükséges mezőket és utána publikáljuk. Emiatt lehet egy kis késedelem a recept megjelenésében, de igyekszünk 1-2 napon belül közzé tenni őket az oldalon.

A Recept 1x1 a fotók eredetét nem vizsgálja (kivéve ha egyértelmű a forrása) ,� de nyomatékosan kérünk mindenkit, csak saját vagy szabadon felhasználható képet használjon a feltöltött recepthez.

Amennyiben úgy látod, egy saját tulajdonú fotód, képed szerepel az oldalon, kérlek egy e-mailben jelezd és töröljük az oldalról.

Receptek kedvencek közé mentése2. Mentsd el a kedvenc receptjeidet későbbre

Találtál egy jó receptet és nem akarod elfelejteni? Belépés után add hozzá a kedvenceidhez a kiválasztott receptet, vagy ha mégsem kell később vedd ki.

A mentés gombját közvetlenül a belépés panel alatt találod bal oldalon. Kattints a zöld plusz jelre, és bármelyik oldalt, akár kategória oldalt is a kedvenceid közé rakhatod.

3. Szólj hozzá, adj tippet, kérdezz!

Tetszett a recept, vagy kérdésed van? Te máshogy csinálnád, vagy máshogy ismered a receptet? A receptek után a hozzászólásoknál írd meg a véleményed, kérdezz! (a fejlesztés előtt ez a funkció nem jól működött, a hibát javítottuk, így minden akadály elhárult a kommunikáció elől). Hozzászólni anonim módon is lehet!

A hozzászólásokat reChapta kóddal védjük a spam robotok ellen, így kérlek írd be a kért számokat, betűket.

4. Keress, böngéssz a receptek között!

Adj meg egy hozzávalót, vagy a recept nevét, és keress a receptek között vagy válassz a recept kategóriákból. Kereshetsz akár innen is >>

5. Értékeld a recepteketÉrtékeld a receptet

Tetszett a recept? Vagy nem tetszett? A csillagokkal osztályozhatod a beküldött recepteket, melyet közvetlenül a cím alatt találsz. Csak kattints a megfelelő csillagra és kész is.

Rakd a twitter-re a recepteket

6. Csiripeld el az új receptet a Twitteren

Ha van Twitter fiókod, akkor egyszerűen a recept alatt nyomd meg a twitter gombot, és máris közzétetted a saját twitter fiókodban a hírt.

7. Nem akarsz lemaradni a legújabb receptekről? Iratkozz fel az RSS értesítőre

altHa szeretnél értesülni a legújabb feltöltött receptekről, akkor iratkozz fel az RSS hírforrásra! A narancssárga RSS jelet megtalálod minden fő és alkategóriánál, recepteknél, hozzávalóknál, sőt még a címkéknél és felhasználóknál! Így ha téged csak egy bizonyos típusú recept érdekel (pl. a tojásos ételek), vagy valakinek a feltöltött receptjeit akarod követni, akkor keresd meg a címkéjét, majd a címke mellett a jobb felső sarokban megtalálod az RSS csatornájának az ikonját. Erre kattintva már fel tudod venni akár a böngésződbe az rss híreid közé.

8. Nézelődj vagy vásárolj a Szakácskönyv Diszkontunkban

A webáruházunkban nagy online kedvezménnyel vásárolhatod meg a legújabb és legnépszerűbb szakácskönyveket!

Tovább a Szakácskönyv Diszkonthoz >>

9. Legyél te is szerkesztő

Ha szeretnél a recepteken kívül cikkeket is beküldeni, akkor jelentkezz szerkesztőnek! Küldd el a gasztroblogod, honlapod címét e-mail-ben, hogy mi is képben legyünk! Ez a lehetőséget a legaktívabb felhasználóknak adjuk meg.

Regisztrálj itt >>